Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Transparent L18127/1

Brand: Lotus Cod: hLT871

Descriere

Ceasuri Lotus va iubi la vedere mai întâi toate doamnele carora le place pentru a decora accesorii neobișnuite. Datorită designului de oțel placat, aur galben arata foarte luxos, a contribuit la toc echipat cu pietre luminoase. Caracteristica cea mai proeminentă este un text de ovăz "Lotus" pe un substrat transparent, care, datorită unei iluzii optice, dând impresia că plutește în aer. ceas încheietura mâinii Clip, care este sigur pentru a capta atenția împrejurimilor.

Observații

Ceasul se livrează în Lotuscutia originală Lotus.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
aurit - oțel
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
38 x 38 x 10 mm
Brand: Lotus

Lotus ceasuri succes constă în combinația de calitate clasic și un design modern

. Datorită celor mai noi tehnologii de fabricație poate oferi atât un preț foarte accesibil. Ceasuri Lotus Excel execuție precise. Seria Marc Marquez este o ediție specială de Moto GP și este decorată în aparență závodnického.

Lotus
zile
:
ore
:
minute
:
secunde