Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Trendy L18719/2

Brand: Lotus
Ceas de modă al mărcii spaniole Lotus pentru toate femeile care caută un accesoriu elegant și practic. La prima vedere, vei fi atras de designul auriu al ceasului , care dă impresia că ai bijuteriile… Descriere și parametrii

Descriere

Ceas de modă al mărcii spaniole Lotus pentru toate femeile care caută un accesoriu elegant și practic. La prima vedere, vei fi atras de designul auriu al ceasului, care dă impresia că ai bijuteriile de lux tăiate la încheietura mâinii. Ceasul de pe încheietura mâinii fixate aurit Milano scoate din oțel inoxidabil. Pariați pe ceasuri la modă Lotus care vor deveni însoțitorul dvs. indispensabil.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
aurit - brățară milanese - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
29 x 34 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde