Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Land Atacama Adventurer XL.1767

Brand: Luminox
Luminox elvețiene Luminox sunt perfecte pentru cei mai pretențioși domni care caută accesorii potrivite pentru cele mai extreme condiții. Fața lor de ceas maro se mândrește cu luminozitatea tuturor… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Luminox elvețiene Luminox sunt perfecte pentru cei mai pretențioși domni care caută accesorii potrivite pentru cele mai extreme condiții. Fața lor de ceas maro se mândrește cu luminozitatea tuturor ceasurilor Luminox - mâini și indici, cu micro tuburi umplute cu gaz de tritiu care strălucesc puternic când sunt iluminate. Cu această tehnologie veți avea un cadran perfect luminat pentru următorii 25 de ani. În plus, cadranul este acoperit cu un cristal de safir anti-reflectorizant care este rezistent la zgârieturi și asigură o lizibilitate perfectă a timpului în lumina directă a soarelui și sub apă. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Încheietura este fixată cu o curea din material textil kaki. Iubitorii de apă vor aprecia rezistența apei până la 200 de metri, datorită căreia te poți scufunda cu ceasul tău. Răsfățați-vă cu calitatea prestigioasei etichete Swiss Made pe care vă puteți baza în orice moment.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
1 cronograf
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
textil
Culoarea curelei/brățării
verde
Sticlă
safir
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Hmotnost
82
Dimensiune
42 x 48 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
ace și indexuri Luminox Light Technologie
zile
:
ore
:
minute
:
secunde