Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Navy Seal XS.3254

Brand: Luminox
Căutați un ceas pe care vă puteți baza chiar și în cele mai extreme condiții? Ceasul Luminox , creat în colaborare cu unitățile speciale americane Navy Seals, este cel potrivit . Cadranul lor… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Căutați un ceas pe care vă puteți baza chiar și în cele mai extreme condiții? Ceasul Luminox, creat în colaborare cu unitățile speciale americane Navy Seals, este cel potrivit . Cadranul lor albastru închis, cu detalii roșii, are semnul distinctiv al tuturor ceasurilor Luminox - mâini și indici, cu micro tuburi umplute cu gaz de tritiu care strălucește puternic. Cu această tehnologie veți avea un cadran perfect luminat pentru următorii 25 de ani. Cadranul este acoperit cu o sticlă anti-reflectoare din safir, care este rezistentă la zgârieturi și asigură o lizibilitate perfectă a timpului chiar și în lumina directă a soarelui. Carcasă din oțel inoxidabil solid pentru rezistență la impact. Iubitorii de apă vor aprecia rezistența apei până la 200 de metri, datorită căreia te poți scufunda cu ceasul tău. Pariați pe calitate cu prestigioasa etichetă Swiss Made .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Hmotnost
203
Dimensiune
45 x 51 x 14 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
ace și indexuri Luminox Light Technologie
zile
:
ore
:
minute
:
secunde