Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Navy SEAL XS.3603

Brand: Luminox
US Navy Swiss SEAL au încredere în ceasurile elvețiene Luminox de peste 25 de ani! Însă Luminox a îndrăgostit și de sportivi în aer liber, sportivi, oameni cu un stil de viață activ și pasionați de… Descriere și parametrii

Descriere

US Navy Swiss SEAL au încredere în ceasurile elvețiene Luminox de peste 25 de ani! Însă Luminox a îndrăgostit și de sportivi în aer liber, sportivi, oameni cu un stil de viață activ și pasionați de sporturi extreme. Faceți cunoștință de prima dată cu durabilitatea lor extraordinară, funcționalitatea și mai ales fiabilitatea.

" Singura zi ușoară a fost ieri ." acest motto urmărește SEAL-urile marine, deoarece acestea lucrează mult mai greu în fiecare zi decât ultima, astfel încât ziua precedentă pare a fi mai ușoară. Indiferent dacă vă antrenați în sală sau la locul de muncă, veți fi gata să vă împingeți limitele.

caz Watch este realizat din fibră de carbon (carbonox), care este de 6 ori mai ușor decât oțelul, de 3 ori mai ușoare decât titan, anti-alergic și foarte rezistent la șocuri. O plăcere rotativă chiar și unidirecțională. Pe încheietura mâinii atașați ceasul cu o curea de cauciuc bine fabricată și rezistentă, care este foarte confortabilă de purtat. Datorită 20 de ATM-uri de apă, vă puteți scufunda profund cu ceasul.

Caracteristica distinctivă a tuturor ceasurilor Luminox este un sistem unic de luminiscență - mâinile și indicii sunt completate de micro-tuburi de sticlă umplute cu gaz de tritiu, care strălucesc puternic atunci când sunt iluminate. Cu această tehnologie, veți avea un cadran perfect luminat pentru următorii 25 de ani. Cadranul este, de asemenea, acoperit cu un cristal de safir anti-reflectorizant.

Cu ceasurile Luminox puteți merge la limitele posibilităților dvs. și totuși nu vă surprind prin calitățile sale.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
carbon
Curea
cauciuc
Culoarea curelei/brățării
oranj
Sticlă
safir - antireflex
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Hmotnost
75
Dimensiune
45 x 52 x 14 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
ace și indexuri Luminox Light Technologie
zile
:
ore
:
minute
:
secunde