Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Darci MK3190

Brand: Michael Kors
Ceasul de modă Michael Kors va încânta toți iubitorii de accesorii de lux. Cadranul lor metalic de argint se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini ascuțite și indexuri. Ceasul este fixat la… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul de modă Michael Kors va încânta toți iubitorii de accesorii de lux. Cadranul lor metalic de argint se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini ascuțite și indexuri. Ceasul este fixat la încheietură prin tragere din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Dar, cu siguranță, veți iubi cazul flancat de două rânduri de cristale strălucitoare. Tratează-te cu un add-on de care nimeni nu va lipsi.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
39 x 43 x 7 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile