Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Maci MK4451

Brand: Michael Kors
Îți place să decorezi accesorii pe care nimeni nu le poate trece cu vederea? Apoi, ceasurile realizate de moda Michael Kors sunt perfecte pentru tine! Cadranul lor albastru închis vă atrage la prima… Descriere și parametrii

Descriere

Îți place să decorezi accesorii pe care nimeni nu le poate trece cu vederea? Apoi, ceasurile realizate de moda Michael Kors sunt perfecte pentru tine! Cadranul lor albastru închis vă atrage la prima vedere de motivul cerului înstelat, care oferă întregului un semn distinctiv al unicității. Aspectul uimitor este îmbunătățit și mai mult de luneta căptușită cu cristale clare strălucitoare. La încheietura mâinii, ceasul este fixat în oțel inoxidabil placat cu roz-auriu. Tratează-te cu un accesoriu care subliniază aspectul tău stelar.

Observații

Ceasul se livrează în Michael Korscutia originală Michael Kors.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
oțel - aurit
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
34 x 38 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde