Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pyper MK2741

Brand: Michael Kors
Ceasul Michael Kors este decorat cu doamne care doresc să arate cu adevărat deosebite. Pariați pe acest brand de modă atemporal și puneți-vă la încheietura mâinii frumoase ceasuri din colecția Pyper … Descriere și parametrii
Design de culoare (6):

Descriere

Ceasul Michael Kors este decorat cu doamne care doresc să arate cu adevărat deosebite. Pariați pe acest brand de modă atemporal și puneți-vă la încheietura mâinii frumoase ceasuri din colecția Pyper . Cadranul lor argintiu în stil clasic impresionează cu mâinile din bronz și indexuri încoronate cu cristale clare. Carcasa este din oțel inoxidabil placat cu aur și oferă întregului aspect luxos. Pe încheietura mâinii, ceasul este fixat cu o curea de piele într-o culoare roz plăcută. Pariați pe un accesoriu care devine o comoară în cutia dvs. de bijuterii.

Observații

Ceasul se livrează în Michael Korscutia originală Michael Kors.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
38 x 42 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde