Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Slim Runway MK3179

Brand: Michael Kors
ceasuri elegante Michael Kors va iubi toate femeile care sunt mândru de mari accesorii expresive. Această piesă este complet de aur, făcându - se pare foarte luxos. Arata bine si puteti minimalist de… Descriere și parametrii

Descriere

ceasuri elegante Michael Kors va iubi toate femeile care sunt mândru de mari accesorii expresive. Această piesă este complet de aur, făcându - se pare foarte luxos. Arata bine si puteti minimalist de cadran. Cadranului rotund mare face ca lumina rampei la încheietura mâinii.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
aurit - oțel
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
115
Dimensiune
41 x 48 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile