Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Smartwatch Sofie MKT5062

Brand: Michael Kors Cod: hMK371
Brand: Michael Kors

Michael Kors este un brand de designer de moda american, care este printre cele mai importante din lumea modei. Poate satisface cei mai pretentiosi clienti.


Colectia de ceasuri de brand Michael Kors definește lux. Se compune din stiluri pentru bărbați și femei. Colecția este destinat celor care au un simț rafinat al stilului subtil. Ceasuri Michael Kors utiliza stiluri neobisnuite, cum ar fi bratara imitație carapace de broască țestoasă și stiluri foarte feminine de brățări într-un spectacol masiv să se încălzească culorile toamnei, inclusiv blond, maro și smântână. Uita-te la de la Michael Kors indica, de obicei, tendințele modei, dar încă păstra unicitatea sa. Dacă sunteți în căutarea pentru un stil ceas de lux, de calitate unica si Michael Kors de brand este brandul perfect pentru tine.

Michael Kors