Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Camden Marble Full Black

Brand: Millner
Combinând design minimalist , eleganță și manopera de calitate la un preț accesibil - asta este familia de ceasuri Camden. Te vor atrage cu o față de ceas spectaculos , care este altfel foarte simplu… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Combinând design minimalist , eleganță și manopera de calitate la un preț accesibil - asta este familia de ceasuri Camden. Te vor atrage cu o față de ceas spectaculos , care este altfel foarte simplu. Fixați-le cu o lovitură confortabilă milaneză din oțel inoxidabil care se adaptează la circumferința încheieturii. Decorați cu acest accesoriu frumos.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
brățară milanese - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
39 x 43 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde