Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chelsea - Silver

Brand: Millner Cod: hMI083

Descriere

Ceasul la modă Millner îmbunătățește perfect fiecare ținută. În carcasa din otel este cadranul alb, care include numai acele mici, indici și logo-ul mărcii. Cadranul este acoperit cu o sticlă minerală de calitate. Pe încheietura mâinii ceasul se fixează cu un mecanism stilat realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Fiți cool cu un accesoriu elegant care se potrivește pentru orice ocazie.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
36 x 40 x 9 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Millner
Millner este un brand cu creștere rapidă, care se concentrează pe ceasuri, ochelari de soare și brățări de calitate la prețuri corecte.
Millner
zile
:
ore
:
minute
:
secunde