Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hallfield Golden Brown

Brand: Millner
Semnul distinctiv al ceasului Millner este designul minimalist și culorile elegante. Ceasul captivează cu carcasa sa roz- auriu, împreună cu mâinile și indexurile . Sunt fixate la încheietura mâinii… Descriere și parametrii
Design de culoare (7):

Descriere

Semnul distinctiv al ceasului Millner este designul minimalist și culorile elegante. Ceasul captivează cu carcasa sa roz- auriu, împreună cu mâinile și indexurile . Sunt fixate la încheietura mâinii printr-o curea de piele maro. Acest accesoriu vestimentar completează perfect ținuta.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
39 x 43 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde