Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mayfair S Silver 36 mm

Brand: Millner Cod: hMI016

Descriere

Căutați un supliment care să vă completeze ținuta? Vezi ceasurile Mayfair de la Millner . Acest brand se caracterizează prin design modern și minimalism . Carcasa și cureaua vă vor atrage atenția la prima vedere cu culoarea sa argintie . Atașați ceasul la mână cu o tracțiune din oțel din Milano, care se adaptează la fiecare încheietura mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Alegeți un accesoriu frumos la un preț accesibil.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
16 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
36 x 40 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Millner

Millner este un brand cu creștere rapidă, care se concentrează pe ceasuri, ochelari de soare și brățări de calitate la prețuri corecte.

Mai multe

Millner este un brand cu creștere rapidă, care se concentrează pe ceasuri, ochelari de soare și brățări de calitate la prețuri corecte.

Millner
zile
:
ore
:
minute
:
secunde