Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mini Brown Leather

Brand: Millner
Millner este un brand de modă de pionierat la nivel mondial, specializat în furnizarea de ceasuri de înaltă calitate la un preț rezonabil. Gama Mini oferă numeroase variante de culoare, iar acest… Descriere și parametrii
Design de culoare (11):

Descriere

Millner este un brand de modă de pionierat la nivel mondial, specializat în furnizarea de ceasuri de înaltă calitate la un preț rezonabil. Gama Mini oferă numeroase variante de culoare, iar acest ceas va impresiona prin carcasa placată cu aur, care se potrivește perfect cu cureaua din piele . Acest accesoriu vestimentar poate fi combinat cu multe ținute.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
15 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
28 x 32 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde