Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Flash Sales până la -72 %: Chiar acum bestsellere într-o promoție fulger
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mini Rose Gold

Brand: Millner Cod: hMI038

Descriere

Millner este un brand de modă de pionierat la nivel mondial, specializat în furnizarea de ceasuri de înaltă calitate la un preț rezonabil. Gama Mini oferă numeroase variante de culoare, acest ceas va impresiona prin carcasa sa roz-aurie și cu un ictus milanez cu gust, care se adaptează la fiecare încheietură. Acest accesoriu vestimentar poate fi combinat cu multe ținute.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
15 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun - Acoperire PVD
Curea
oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
28 x 32 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Millner

Millner este un brand cu creștere rapidă, care se concentrează pe ceasuri, ochelari de soare și brățări de calitate la prețuri corecte.

Mai multe

Millner este un brand cu creștere rapidă, care se concentrează pe ceasuri, ochelari de soare și brățări de calitate la prețuri corecte.

Millner
zile
:
ore
:
minute
:
secunde