Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Regents Silver

Brand: Millner
Dacă sunteți un fan al stilului minimalist , atunci cu siguranță veți fi mulțumiți de designul mărcii de ceasuri Millner . Cadranul simplu este decorat doar cu mâini albastre și indexuri cu o dată… Descriere și parametrii
Design de culoare (6):

Descriere

Dacă sunteți un fan al stilului minimalist, atunci cu siguranță veți fi mulțumiți de designul mărcii de ceasuri Millner . Cadranul simplu este decorat doar cu mâini albastre și indexuri cu o dată decentă în poziția a șasea. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii prin tragerea Milanului, care este popular pentru adaptabilitatea sa la fiecare încheietură. Pariați pe minimalismul care se potrivește cu toate.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
39 x 43 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde