Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rodney Dark Brown

Brand: Millner
Ceasul Millner Rodney vă va încânta prin designul său original și culorile selectate cu gust. Dezvoltatorii pariază pe simplitate , așa că fața cu ceas negru închis este decorată doar cu mâini,… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Ceasul Millner Rodney vă va încânta prin designul său original și culorile selectate cu gust. Dezvoltatorii pariază pe simplitate, așa că fața cu ceas negru închis este decorată doar cu mâini, indexuri și o ștampilă dată practică pe poziția a treia . Carcasa este conectată la o curea de piele de precizie în culoare maro, care asigură o potrivire confortabilă și se va ține ferm pe încheietura mâinii. Finalizează-ți ținuta cu un accesoriu elegant.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
42 x 50 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde