Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Royal Silver Graphite

Brand: Millner
Ceasurile Millner au un design modern minimalist . Modelele regale au culori reglate cu gust. Ceasul este tăiat în cursa din Milano , care este din oțel inoxidabil și se adaptează perfect la fiecare… Descriere și parametrii
Design de culoare (8):

Descriere

Ceasurile Millner au un design modern minimalist . Modelele regale au culori reglate cu gust. Ceasul este tăiat în cursa din Milano, care este din oțel inoxidabil și se adaptează perfect la fiecare încheietură. Obțineți un supliment care evidențiază personalitatea .

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
15 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun
Curea
oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
28 x 32 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde