Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Parker MK 5354

Brand: Michael Kors
Michael Kors este un sinonim pentru lux si accesorii atemporale. Ceasuri, care sunt supravegheate, nu o excepție. Cazul Aurul este echipat cu pietre clare, care fiecare gest sclipește strălucit,… Descriere și parametrii

Descriere

Michael Kors este un sinonim pentru lux si accesorii atemporale. Ceasuri, care sunt supravegheate, nu o excepție. Cazul Aurul este echipat cu pietre clare, care fiecare gest sclipește strălucit, alții pot , de asemenea , găsi pe indicii. Fața de ceas este dovada că piesele de moda pot fi , de asemenea , practic. Trei ciferníčky multifuncțional va servi ca un indicator al unui cronometru și un timp de 24 de ore, sunt de asemenea necesare dater. O dată pe PIN-ul încheietura mâinii o forța de tracțiune din oțel inoxidabil placat cu aur, aspectul tau va primi o nouă dimensiune.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
3 cronografe
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
oțel - aurit
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Hmotnost
126
Dimensiune
39 x 48 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile