Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Modern Originals T2N794

Brand: Timex
Ceasuri de la branduri populare atelier Timex sunt piesa foarte moderne. Lor fata, curea, husă, și chiar are o culoare neagră, care se potrivește într-adevăr totul. Singurul lucru care deranjează… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri de la branduri populare atelier Timex sunt piesa foarte moderne. Lor fata, curea, husă, și chiar are o culoare neagră, care se potrivește într-adevăr totul. Singurul lucru care deranjează uniformitatea acestor ceasuri, mâna a doua este eficient în roșu. aprecia cu siguranță unic de iluminat Indiglo iluminare din spate - prin apăsarea feței coroana luminat cu lumina albastra. Pariați pe suplimentul pe care pur si simplu nu va dezamăgi.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
alamă - Acoperit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
56
Dimensiune
42 x 45 x 9 mm

Funcție

Alte
iluminat
Iluminare
Indiglo

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde