Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Trend Grana Soft Nappa Gold A01D5050C47010DO18

Brand: Morellato Cod: hMO745

Descriere

Cureaua Morellato este confecționată din piele ecologică de calitate și este foarte plăcută la atingere. Cureaua dispune de un sistem cu clic ușor pentru o atașare rapidă și ușoară la carcasă.

Observații

Ceasul se livrează în Morellatocutia originală Morellato.

Parametrii

Spona - materiál
ocel
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Curea
piele - easy click
Culoarea curelei/brățării
aurie
Brand: Morellato

Ceasornicar italian Morellato are mai mult de șaptezeci și cinci ani angajate în producția de ceasuri de calitate și bijuterii și este printre vânzător de top din lume de accesorii de moda. Morellato este sinonim cu calitatea, inovația, stil și atenție la detalii. Look simplu, proaspat plin de originalitate face purtatori de ceas sentimentul plin de excepționalității. Brand de moda Morellato nu reprezinta viziona doar, dar, de asemenea bijuterii și moda accesorii.

Citiți articolul despre marca Morellato în orologera revista!

zile
:
ore
:
minute
:
secunde