Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Klasik 16810/2

Brand: Festina
Indiferent dacă alegeți orice tinuta, veți fi mereu un gentleman cu ceasuri marca Festina . Designul lor argintat se potrivește cu totul. Tasta neagră are trei cronografe pentru a vă ține la curent… Descriere și parametrii

Descriere

Indiferent dacă alegeți orice tinuta, veți fi mereu un gentleman cu ceasuri marca Festina . Designul lor argintat se potrivește cu totul. Tasta neagră are trei cronografe pentru a vă ține la curent cu data curentă, ziua săptămânii și 24 de ore. Cazul și împingerea sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate . Răsfățați-vă cu un accesoriu elegant, care nu vă va dezamăgi niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
114
Dimensiune
43 x 50 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde