Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Klasik 16813/1

Brand: Festina
Indiferent dacă alegeți un costum formal sau ceva mai confortabil, veți fi întotdeauna perfect cu ceasurile de marcă Festina . Designul lor argintat se potrivește cu totul. Cifernik are trei… Descriere și parametrii

Descriere

Indiferent dacă alegeți un costum formal sau ceva mai confortabil, veți fi întotdeauna perfect cu ceasurile de marcă Festina . Designul lor argintat se potrivește cu totul. Cifernik are trei cronografe pentru a vă ține la curent, zi și 24 de ore. Cazul și împingerea sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate . Răsfățați-vă cu un accesoriu elegant, care nu vă va dezamăgi niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
75
Dimensiune
36 x 42 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile