Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

ZeCircle 2 Blue/Blue

Brand: MyKronoz Cod: hMZ012

Descriere

MyKronoz ZeCircle2 este o bratara de sport cu plată fără contact și notificare apeluri, mesaje, e-mail-uri, calendare și rețele sociale. somn masurat, distanta, caloriile arse si are o viata lunga a bateriei - până la 5 zile. Totul pentru un preț accesibil.

Ceasuri MyKronoz ZeCircle2 sunt un smartphone bun complement. În legătură cu telefonul smartphone vă anunță primirea unui apel, SMS sau e-mail-uri. În același timp, să monitorizeze activitățile sportive tale, masoara distanta si calorii. monitoriza, de asemenea, calitatea somnului.

Rămâneți conectat și să plătească pentru ceasurile. Plățile rapide simplu și ușor direct de la ceas asigură un confort maxim in timp ce la cumpărături.

ZeCircle2 sunt rezistente la apă și praf.

ZeCircle2 monitorizează activitățile în timp real, vă amintește de evenimente pierdute și vă permite să controlați camera și muzica.

Ia-selfie sau sări înainte direct de la ceas!

Compatibil cu iOS, Android și Windows

Ceasuri MyKronoz ZeCircle2 sunt compatibile cu iOS 8+, sistem de operare Android și Windows Phone 4.3 și versiunile superioare 8.1

. Datorită o aplicație gratuită, puteți viziona rapoartele zilnice și progresul, calitatea somnului și realizările de zi cu zi într-un singur loc.

Cerințe de sistem: iPhone 4S, 5,5 cm, 5S, 6,6Plus și mai târziu, iPad (3, 4, 5 Gen, Mini) iOS8 + dispozitive selectate Android 4.3 sau mai mare și Windows Phone 8.1+

Specificații

Bluetooth: 4.0 BLE

NFC

Servicii
de plată prin Mastercard

Tip baterie: Li-ion 70mAh

Timp
de așteptare: până la 5 zile

Durată
de încărcare: 1-2 ore

Display: TFT color ecran tactil 0.96 inch / 240 * 198 pixeli

Senzori: 3 axe accelerometru

Temperatura
de funcționare: -20 ° C până la + 40 ° C

Rezistenta
la apa: IP67

Cuprins: stație hodniky, de încărcare, cablu micro USB

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Carcas
aluminiu - Acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
21
Dimensiune
35 x 35 x 11 mm

Funcție

Alte
notificări din telefonul mobil - accelerometru - pedometru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: MyKronoz

Marca elvețiană MyKronoz a fost fondată în 2012, dar de atunci a reușit să lanseze mai multe serii de ceasuri inteligente.

Mai multe

Marca elvețiană MyKronoz a fost fondată în 2012, dar de atunci a reușit să lanseze mai multe serii de ceasuri inteligente.

MyKronoz
zile
:
ore
:
minute
:
secunde