Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

ZeCircle 2 Silver/Grey

Brand: MyKronoz Cod: hMZ010

Descriere

MyKronoz ZeCircle2 este o brățară sport cu posibilități de plată fără contact și notificări de apeluri, mesaje, e-mailuri, calendare și rețele sociale. somn masurat, distanta, caloriile arse si are o viata lunga a bateriei - până la 5 zile. Toate acestea la un preț favorabil.

MyKronoz este o potrivire perfectă pentru telefonul smartphone. În legătură cu telefonul smartphone, acesta vă avertizează asupra apelurilor primite, a SMS-urilor sau a e-mailurilor. În același timp, să monitorizeze activitățile sportive dumneavoastră, măsoară distanța și caloriile. monitoriza, de asemenea, calitatea somnului.

Rămâneți conectat și să plătească pentru ceasurile. Plățile rapide, simplu și ușor, direct de pe ceas, asigură confortul maxim pentru cumpărături.

ZeCircle2 sunt rezistente la apă și praf.

ZeCircle2 vă monitorizează activitățile în timp real, vă alertează de evenimente ratate și vă permite să vă controlați camera și muzica.

Ia autocolant sau săriți cântece chiar de la ceas!

Compatibil cu iOS, Android și Windows

MyKronoz este compatibil cu iOS 8+, OS Android 4.3+ și Windows Phone 8.1

. Datorită aplicației gratuite, puteți viziona rapoarte zilnice și progres, un somn de calitate și un succes zilnic într-un singur loc.

Cerințe de sistem: iPhone 4S, 5,5c, 5S, 6,6Plus și mai nou, iPad (3rd, 4th, 5th. Gen, Mini) iOS8 + dispozitive selectate Android 4.3 sau versiuni ulterioare și Windows Phone 8.1+

Datele tehnice

Bluetooth: 4.0 BLE

NFC

Servicii de plată Mastercard fără contact

Tip baterie: Li-ion 70mAh

Timp de așteptare: până la 5 zile

Timp de încărcare: 1 până la 2 ore

Afișaj: Ecran tactil color TFT de 0,96 inch / 240 * 198 pixeli

Senzori: accelerometru cu 3 axe

Temperatura de funcționare: -20 ° C până la + 40 ° C

Rezistența la apă: IP67

Conținutul pachetului : ceasuri, stație de încărcare, cablu micro-USB

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Carcas
aluminiu - Acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
sur
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Greutate
21
Dimensiune
35 x 35 x 11 mm

Funcție

Alte
accelerometru - pedometru - notificări din telefonul mobil
Brand: MyKronoz

Marca elvețiană MyKronoz a fost fondată în 2012, dar de atunci a reușit să lanseze mai multe serii de ceasuri inteligente.

 

ceasuri inteligente poate fi asociat cu orice dispozitiv cu Bluetooth, iar apoi urmați activitatea de zi cu zi si somn, va permite în sus, sau să refuze să răspundă chemării, citiți un mesaj, sau prin e-mail sau a asculta muzică fără a fi nevoie de a avea la îndemână în sine Smartphone.

MyKronoz
zile
:
ore
:
minute
:
secunde