Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Optimus 70005/57

Brand: Designhütte
ceasuri automate nu sunt doar printre maeștrii din ce în ce mai populare. În cazul în care sunteți dependent de farmecele lor tradiționale și tu, nu ar trebui să uitați să salvați. Se tratează piesa… Descriere și parametrii

Descriere

ceasuri automate nu sunt doar printre maeștrii din ce în ce mai populare. În cazul în care sunteți dependent de farmecele lor tradiționale și tu, nu ar trebui să uitați să salvați. Se tratează piesa preferată cu mișcare automată targa de brand elegant al atelierului Designhütte. La prima vedere, atrage forma si plexiglas baril moderne, care vă permite să vedeți în mod constant comoara lui. Interiorul extensor se mișcă ușor, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji că ceasul sa oprit în timpul nopții. Îi conduce un adaptor, care este inclus.

Observații

Ceasul se livrează în Designhüttecutia originală Designhütte.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Garanție
2 ani
Carcas
plast
Sticlă
plastic
Numărul de ceasuri mecanice
1 ceas mecanic
Hmotnost
500
Dimensiune
130 x 150 x 170 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile