Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Finette ME010161

Brand: Oui Me Cod: hOU037

Descriere

Nu ezitați să vă puneți un ceas sau o brățară elegantă la încheietura mâinii? Pariați pe un ceas francez de Oui & Me, amândoi. Carcasa lor alungită din oțel inoxidabil formează o unitate elegantă, cu o lovitură milaneză, care se potrivește perfect cu circumferința mâinii tale. Cadranul argintiu vă va atrage atenția cu motivul florilor cu mâini minuscule. Adu-ți ținuta la viață cu un accesoriu atrăgător.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mică (lățime până la 2,49 cm)
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
20 x 39 mm

Produkt je také v sekcích

Brand: Oui Me

Oui & Me este un brand creat de o întâlnire a două fete franceze: Stéphanie, mamă iubitoare și instagramer și creatoare grafică Jessica.

Oui Me
zile
:
ore
:
minute
:
secunde