Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Petite Amourette ME010005

Brand: Oui Me Cod: hOU002

Descriere

Îți place să decorezi accesorii pe care doar cineva nu le are? Atunci veți fi literalmente încântați de ceasul Oui & Me . Cadranul lor se confruntă pe un aspect clasic - decorat cu mâini înguste de bronz, indici și o inimă în poziția 12. Dar elementul cel mai izbitor este cu siguranță o curea îngustă de piele, într-o culoare plăcută de coniac maro, care se înfășoară de două ori în jurul încheieturii. Accesoriul perfect nu numai pentru sezonul de primăvară și vară.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
32 x 36 mm

Produkt je také v sekcích

Brand: Oui Me

Oui & Me este un brand creat de o întâlnire a două fete franceze: Stéphanie, mamă iubitoare și instagramer și creatoare grafică Jessica.

Oui Me
zile
:
ore
:
minute
:
secunde