Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Petite Amourette ME010049

Brand: Oui Me
Îți place să decorezi accesorii pe care doar cineva nu le are? Atunci veți fi literalmente încântați de ceasul Oui & Me . Fața lor vă va impresiona cu flori de bronz la prima vedere. Dar cea mai… Descriere și parametrii

Descriere

Îți place să decorezi accesorii pe care doar cineva nu le are? Atunci veți fi literalmente încântați de ceasul Oui & Me . Fața lor vă va impresiona cu flori de bronz la prima vedere. Dar cea mai marcantă caracteristică este cu siguranță cureaua îngustă de piele, într-o culoare plăcută de pulbere, care se înfășoară de două ori în jurul încheieturii. Accesoriul perfect nu numai pentru sezonul de primăvară și vară.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
32 x 36 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde