Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Petite Amourette ME010051

Brand: Oui Me
Tender, romantic și, în orice moment, ea însăși - aceasta este o femeie care poartă un ceas de la un brand Oui & Me de la încheietura mâinii. Cadranul lor alb vă va impresiona la prima vedere cu… Descriere și parametrii

Descriere

Tender, romantic și, în orice moment, ea însăși - aceasta este o femeie care poartă un ceas de la un brand Oui & Me de la încheietura mâinii. Cadranul lor alb vă va impresiona la prima vedere cu designul clasic, veți iubi și detaliile rafinate sub formă de inimă la poziția 12. Carcasa este din oțel placat cu aur roz, precum și mișcarea Milanului care se adaptează perfect la circumferința mâinii. Decorați cu un accesoriu care vă subliniază farmecele.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
brățară milanese - aurit - oțel
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
32 x 36 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde