Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Petite Amourette ME010150

Brand: Oui Me
Indiferent dacă sunt sau petrecere a timpului liber va purta rochie formala, h Familia atelierului marchează Oui & Me tinuta ta este întotdeauna perfect asteptare. Cadranul lor este decorat cu un… Descriere și parametrii

Descriere

Indiferent dacă sunt sau petrecere a timpului liber va purta rochie formala, h Familia atelierului marchează Oui & Me tinuta ta este întotdeauna perfect asteptare. Cadranul lor este decorat cu un model delicat, vă va inspira și inima în poziția 12. Încheietura este fixată de o curea îngustă de piele. Carcasa din oțel inoxidabil roz-auriu oferă întregului aspect luxos. Tratează-te cu un supliment care subliniază feminitatea ta.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
sur
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
32 x 36 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde