Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Petite Fleurette ME010065

Brand: Oui Me
Îți place să decorezi accesorii pe care doar cineva nu le are? Atunci veți fi literalmente încântați de ceasul Oui & Me . Fața lor vă va inspira la prima vedere cu flori delicate roz care fac din… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Îți place să decorezi accesorii pe care doar cineva nu le are? Atunci veți fi literalmente încântați de ceasul Oui & Me . Fața lor vă va inspira la prima vedere cu flori delicate roz care fac din acest model o piesă de modă cu adevărat inconfundabilă. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea netedă de piele în negru. Decorați cu un accesoriu care vă oferă un aspect romantic.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
32 x 36 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde