loading

Pepe jeans Amy R2351122502

Codul produsului: hPJ040

Pepe jeans Amy R2351122502Ofertă

Disponibilitate:estimam pe 25.5. la Dv.
Prețul inițial:596 lei
Economisiți:123 lei
Preț:473 lei

Adaugă la Preferate

  • Am redus prețul acestui produs cu 21%. Oferta specială este valabilă până pe 31.12.2018 sau până la epuizarea stocului.
  • Transport gratuit de la 499 lei
Pepe jeansAmy R23511225022613.32In stock

Izbitoare Big Ben, roșu autobuze etajate și mirosul inconfundabil de pește și chips-uri wafting pe străzi. O dată pe PIN - ul la încheietura mâinii un ceas doamnelor Pepe Jeans , transmite direct la centrul Londrei - locul de nastere al denim brand de moda. cadran lor din aur roz decorat cu un mâinile de argint țepos și indicii, și se potrivește perfect cu carcasa aurite. Caracteristica cea mai proeminentă , dar este cu siguranta curea din piele cu model de animale fără vârstă de culoare maro. Adu-petrecere a timpului liber timp costum bucată elegant, care niciodată nu te obosit.

Brand:

Pepe jeans

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel - aurit
Curea :piele
Culoarea curelei/brățării :cafeniu
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :38x42x10 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Pepe Jeans Amy R2351122502
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
31 866 de produse în ofertăx
prvni