Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pure 023K900

Cauti un accesoriu elegant? Apoi , există femei ceas de la marca Pierre Lannier alegerea potrivită. Ceasuri pariază pe o combinație care este foarte popular și este adecvat ca o completare la tinuta… Descriere și parametrii

Descriere

Cauti un accesoriu elegant? Apoi , există femei ceas de la marca Pierre Lannier alegerea potrivită. Ceasuri pariază pe o combinație care este foarte popular și este adecvat ca o completare la tinuta jekémukoliv. cadran alb pur decorat doar cu mâinile și indicii de aur roz și, astfel, acționează încet și este foarte ușor de citit. Pariați pe accesoriul care transformă încheietura mâinii în jurul centrul atenției.

Observații

Ceasul se livrează în Pierre Lanniercutia originală Pierre Lannier.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - ceremică
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
36 x 36 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile