Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ignite negru-auriu, mărime M/L 90079362

Brand: Polar
Vă luați în serios antrenamentul sau chiar faceți sport? Atunci, Polar Ignite , creat în colaborare cu sportivi profesioniști, este perfect pentru dvs. Ceasul va impresiona, fără îndoială, designul… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Vă luați în serios antrenamentul sau chiar faceți sport? Atunci, Polar Ignite, creat în colaborare cu sportivi profesioniști, este perfect pentru dvs. Ceasul va impresiona, fără îndoială, designul elegant, ușor de citit și de 17 oră de viață a bateriei.

Aceasta este o versiune cu o dimensiune curea M / L: Prin urmare, este potrivit pentru circumferința articulară de 14-21 cm.

Măsurători precise ale ritmului cardiac

Ceasul dispune de un monitor de ritm cardiac integrat Polar Precision Prime. Este o tehnologie care combină măsurarea optică a ritmului cardiac cu măsurarea contactului cu pielea pentru a preveni orice artefacte de mișcare care ar putea perturba semnalul ritmului cardiac și a crea date nesigure. 

Antrenați-vă ca un profesionist

Dacă vă pregătiți pentru un obiectiv specific, trebuie să știți cum antrenamentele vă împovărează corpul pentru a găsi un echilibru între diferite tipuri de antrenamente și relaxare Ceasurile Polar Ignite arată modul în care unitățile de antrenament au un efect asupra corpului dvs. și cum vă afectează performanțele. Training Load Pro măsoară modul în care antrenamentele dvs. încarcă sistemul cardiovascular (încărcarea cardio) și, de asemenea, ia în considerare cât de obosit vă simțiți (sarcină subiectivă).


Dacă utilizați un contor de putere de alergare sau ciclism separat, obțineți și valoarea sarcinii de antrenament pe sistemul muscularo-scheletic (încărcătura musculară).  Dacă știți cât de mult este lucrată fiecare parte a corpului, vă puteți optimiza antrenamentul și dezvolta sistemul potrivit pentru segmentul potrivit. Obțineți o valoare numerică, o evaluare verbală și o scală cu buline vizuale pentru fiecare unitate de antrenament.

Funcții:

Polar Precision Prime: Urmăriți ritmul cardiac cu măsurători exacte la încheietura mâinii, chiar și în cele mai solicitante antrenamente.

Training Load Pro: Cuantificați sarcina de antrenament și vedeți cum antrenamentul dvs. lucrează diferite părți ale corpului.

Test de fitness: în doar 5 minute, ceasul vă va spune în ce stare vă aflați și vă va pune într-un anumit grup de antrenament.

Exerciții de respirație: exercițiile de respirație calmează mintea și corpul

Indexul de rulare: Aflați valoarea de rulare a VO2max și vedeți cum se îmbunătățește performanța dvs. de rulare.

Programul de rulare: Obțineți un plan de pregătire personal și adaptativ care să se potrivească cu performanțele și obiectivelor dvs.

Profile sportive: Ceasurile Polar Ignite sprijină mai mult de 100 de sporturi diferite. Adăugați sportul preferat la ceasul dvs. cu aplicația Polar Flow.

Calorii inteligente: Aflați exact cât de multe calorii veți arde în timpul antrenamentului în funcție de greutate, înălțime, vârstă, sex, rata maximă personală(HRmax) și intensitatea antrenamentului cardiac.

Beneficiile de formare: Obțineți feedback motivant imediat după antrenamentul dvs. descriind efectul unității de antrenament.

Monitorizarea continuă a activităților: Cu ceasul Polar Ignite puteți urmări câți pași ați făcut, cât de departe ați ajuns, câte calorii ați ars și cum ați dormit, vă veți seta obiectivele personale pentru activitatea de zi cu zi.

Măsurarea constantă a pulsului: Obțineți o imagine cuprinzătoare despre cum se comportă inima dvs. în timpul zilei. Monitorizarea continuă a frecvenței cardiace oferă date despre caloriile arse și date de activitate precise,precum și cele mai mici și mai mari măsurători ale frecvenței cardiace pe parcursul zilei.  

Nightly Recharge: somnul de calitate este esențial pentru îmbunătățirea continuă și regenerarea organismului. Reîncărcare nocturnă detectează automat timpul de somn, cantitatea și calitatea pe baza respirației în timpul somnului și sugerează activități pentru ziua următoare.

Informații tehnice

Afișaj
IPS TFT 
1,2“, rezoluția 240x240

Baterie:
baterie 320mAh Li-poli
Rezistență: până la 17 de ore de antrenament cu GPS-ul pornit și senzorul de ritm cardiac; până la 5 de zile în regim de așteptare cu urmărirea zilnică a activității.

limbă
Cehă, engleză, germană, franceză, italiană, olandeză, norvegiană, spaniolă, portugheză, suedeză, finlandeză, daneză, poloneză, rusă, turcă, indoneziană, japoneză, chineză.

Spoturi

Vă rugăm să blocați ecranul înainte de înot, întrucât picăturile de apă de pe ecran ar putea determina ceasul să se comporte imprevizibil.

Dacă aveți întrebări despre produsele marca Polar, vă rugăm contactați suport e-mail: [email protected]

Observații

Ceasul se livrează în Polarcutia originală Polar.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Pentru rezervă de putere
120 oră
Carcas
plast - oțel - parțial aurit - parțial cu acoperire PVD
Curea
silicon - easy click
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
35
Dimensiune
43 x 43 x 8,5 mm

Funcție

Alte
GPS - monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - funcții pentru antrenament - Bluetooth - pedometru
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua
Taimer
1
zile
:
ore
:
minute
:
secunde