Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ignite žlutý vel. M/L 90075950

Brand: Polar
Îți ții cu adevărat seriozitatea în practică sau chiar îți faci un trai cu sportul? Apoi, ceasurile Polar Ignite , create în colaborare cu sportivii profesioniști, sunt perfecte pentru dvs.. Ceasul… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Îți ții cu adevărat seriozitatea în practică sau chiar îți faci un trai cu sportul? Apoi, ceasurile Polar Ignite, create în colaborare cu sportivii profesioniști, sunt perfecte pentru dvs.. Ceasul vă va impresiona, fără îndoială, prin designul elegant, afișajul ușor de citit și durata de viață a bateriei de 17 ore.

Este o versiune cu mărimea curelei M / L : este, prin urmare, potrivită pentru încheietura mâinii cu o circumferință de 14 - 21 cm.

Precizie de măsurare a frecvenței cardiace

Ceasul are un monitor integrat Polar Precision Prim e Heart Rate Monitor. Este o tehnologie care combină măsurarea ritmului cardiac optic cu măsurarea contactului cu pielea pentru a evita orice artefacte de mișcare care ar putea perturba semnalul cardiac și ar putea crea date nesigure.

Antrenează-te ca un profesionist

Dacă sunteți de formare pentru un obiectiv specific, trebuie să știți cum antrenamentele te-a pus pe corp pentru a găsi un echilibru între diferite tipuri de formare și de odihnă. Ceasurile Polar Ignite vă arată efectul unităților de antrenament pe corpul dvs. și cum afectează performanța dvs.. Training Load Pro măsoară modul în care antrenamentele împovărează sistemul cardiovascular (sarcina cardio) și ia în considerare cât de ocupați simțiți (stres subiectiv).


Dacă utilizați un contor separat de performanță sau de ciclism, obțineți și valoarea încărcării de antrenament pe sistemul dumneavoastră musculoscheletal (sarcină musculară). Dacă știți cum este ocupată fiecare parte a corpului dvs., puteți optimiza formarea dvs. și puteți dezvolta sistemul potrivit la momentul potrivit. Obțineți o valoare numerică, o evaluare verbală și o scală vizuală bullet pentru fiecare unitate de antrenament.

funcție

Polar Precision Prim e: Monitorizați ritmul cardiac de la măsurători exacte ale încheieturii mâinii și de antrenament în cele mai exigente condiții.

Training Load Pro: Cuantificați încărcarea antrenamentelor și vedeți cum vă antrenează volumul de lucru pe diferite părți ale corpului.

Testul de fitness: în doar 5 minute, ceasul știe ce condiție sunteți și vă pune într-un anumit grup în consecință.

Exerciții de respirație: Folosiți exercițiile de respirație pentru a vă liniști mintea și corpul

Indice de rulare: aflați valoarea VO2max care rulează și vedeți cum se îmbunătățește performanța dvs. de funcționare.

Programul de alergare: Obțineți un plan de formare personal și adaptabil, care vă corespunde obiectivelor.

Profiluri sportive: Ceasurile Polar Ignite suportă peste 100 de sporturi diferite. Adăugați-vă sportul preferat acestor ceasuri de sport în aplicația Flow Polar .

Calorii inteligente: Aflați câte calorii ardeți cu exactitate în timpul antrenamentului, în funcție de greutatea, înălțimea, vârsta, sexul, frecvența maximă individuală a inimii (HRmax) și intensitatea antrenamentului.

Beneficiile formării: Obțineți feedback motivator imediat după antrenament, descriind efectul unității de formare.

Monitorizarea continuă a activităților: ceasurile Ignorate Polar ține evidența câțiva pași ai făcut, cât de departe ai călătorit, cât de mult ai ars caloriile și cum ai dormit și ți-ai stabilit obiective personale pentru activitatea zilnică.

Măsurarea continuă a ritmului cardiac : obțineți o imagine detaliată a modului în care se comportă inima în timpul zilei. Monitorizarea permanentă a ritmului cardiac permite efectuarea unor date mai calitative și mai exacte de ardere a datelor și raportează frecvența minimă și cea mai mare a cardului măsurată pentru această zi.

Reîncărcare pe timp de noapte: somnul bun este esențial pentru îmbunătățirea și regenerarea continuă. Reînnoirea nocturnă detectează automat timpul, cantitatea și calitatea somnului pe baza respirației în timp ce dormiți și vă sugerează activități pentru a doua zi.

Informații tehnice

afișa
IPS TFT
rezoluție de 240x240 px.

acumulator
165 mAh baterie Li-pol
Endurance: până la 17 ore de antrenament cu senzor GPS și senzor de frecvență cardiacă; până la 5 zile în modul de timp cu măsurarea ritmului cardiac ocazional.

limbă
Cehă, engleză, germană, franceză, italiană, olandeză, norvegiană, spaniolă, portugheză, suedeză, finlandeză, daneză, poloneză, rusă, turcă, indoneziană, japoneză, chineză.

Observații

Ceasul se livrează în Polarcutia originală Polar.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Pentru rezervă de putere
120 oră
Carcas
plast - oțel
Curea
easy click - silicon
Culoarea curelei/brățării
galben
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
35
Dimensiune
43 x 43 x 8,5 mm

Funcție

Alte
GPS - funcții pentru antrenament - Bluetooth - monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - pedometru
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua
Taimer
1
zile
:
ore
:
minute
:
secunde