Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Belmont PL15970JSUR/02

Brand: Police
Ceasurile de Police sunt perfecte pentru bărbații cărora le plac accesoriile elegante. Vă va plăcea la prima vedere cadranul negru - este decorat cu trei cronografii cu funcție de timp dublă, un… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de Police sunt perfecte pentru bărbații cărora le plac accesoriile elegante. Vă va plăcea la prima vedere cadranul negru - este decorat cu trei cronografii cu funcție de timp dublă, un indicator de 24 de ore și un indicator de zi / săptămână . Carcasa, din oțel inoxidabil de înaltă calitate, se conectează la o curea din piele confortabilă de purtat. Cu 10 ATM-uri impermeabile, nu trebuie să-ți scoți ceasul nici atunci când intri în piscină. Police sunt potrivite pentru orice ocazie.

PL15036JSUR / 61

Observații

Ceasul se livrează în Policecutia originală Police.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD - parțial aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
41 x 49 x 14 mm

Funcție

Alte
ceas dual - cardan 24 ore
Indicator dată
zile în săptămână
zile
:
ore
:
minute
:
secunde