Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Berkeley PL15968JS/01/

Brand: Police
Ceas original de Police pentru bărbați pentru toți cei care caută un accesoriu elegant și modern. Cadranul argintiu impresionează cu trei cronografii cu data, ziua săptămânii și funcția secundă.… Descriere și parametrii

Descriere

Ceas original de Police pentru bărbați pentru toți cei care caută un accesoriu elegant și modern. Cadranul argintiu impresionează cu trei cronografii cu data, ziua săptămânii și funcția secundă. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea din piele, care este conectată la carcasa din oțel. Arata-ti cartierului ca ai stil si fii mereu un adevarat domn.

PL15036JSUR / 61

Observații

Ceasul se livrează în Policecutia originală Police.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
42 x 50 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde