Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bushmaster PL15662XSQR/12

Brand: Police
Veți iubi designul neobișnuit al ceasului de Police Bushmaster dintr-o privire. Cadranul este împărțit efectiv în mai multe părți, astfel încât este posibil să monitorizați timpul principal și dual .… Descriere și parametrii

Descriere

Veți iubi designul neobișnuit al ceasului de Police Bushmaster dintr-o privire. Cadranul este împărțit efectiv în mai multe părți, astfel încât este posibil să monitorizați timpul principal și dual . Designul maro închis completează perfect orice ținută de agrement. Cureaua din piele este confortabilă de purtat . Acest ceas este potrivit pentru zilele săptămânale și de sărbători.

Observații

Ceasul se livrează în Policecutia originală Police.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
2 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
52 x 56 mm

Funcție

Alte
ceas dual
Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde