Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gifford PL15936JBU/02M

Brand: Police
Ceasurile de Police sunt perfecte pentru bărbații cărora le plac accesoriile elegante. La prima vedere, ceasul captivează cu un cadran care prezintă trei cronografii . Ceasul este fixat la… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de Police sunt perfecte pentru bărbații cărora le plac accesoriile elegante. La prima vedere, ceasul captivează cu un cadran care prezintă trei cronografii . Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o tracțiune din oțel de înaltă calitate, care, în legătură cu carcasa din oțel, formează un întreg fără cusur. Pariați pe un supliment care vă va însoți la fiecare pas și se potrivește fiecărei ținute.

PL15036JSUR / 61

Observații

Ceasul se livrează în Policecutia originală Police.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
44 x 52 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Alte
cardan 24 ore
zile
:
ore
:
minute
:
secunde