Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gifford PL15965JS/03M

Brand: Police
Ceasurile de Police sunt perfecte pentru bărbații cărora le plac accesoriile elegante. Ceasul atrage atenția la prima vedere printr-un cadran modelat, cu mâini simple, cu indexuri, împreună cu o fișă… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de Police sunt perfecte pentru bărbații cărora le plac accesoriile elegante. Ceasul atrage atenția la prima vedere printr-un cadran modelat, cu mâini simple, cu indexuri, împreună cu o fișă de date neconvențională sub forma unui cronograf. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o tracțiune din oțel de înaltă calitate, care, în legătură cu carcasa din oțel, formează un întreg fără cusur. Ceasul Police este perfect pentru orice ocazie.

PL15036JSUR / 61

Observații

Ceasul se livrează în Policecutia originală Police.

Parametrii

Cronograf
1 cronograf
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
42 x 50 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde