Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Negada PL15660JSR/61

Brand: Police
Ceas original de Police pentru bărbați pentru toți cei care caută un accesoriu elegant și modern. Cadranul nu va lăsa pe nimeni neobservat, deoarece este decorat cu două cadrane pentru a măsura… Descriere și parametrii

Descriere

Ceas original de Police pentru bărbați pentru toți cei care caută un accesoriu elegant și modern. Cadranul nu va lăsa pe nimeni neobservat, deoarece este decorat cu două cadrane pentru a măsura timpul dublu și trei cronografii cu funcție de dată, ziua săptămânii și indicator de 24 de ore. Carcasa din aur este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Acest ceas la modă este fixat la încheietura mâinii cu o curea de piele de înaltă calitate. Arată-ți cartierul că ai stil și bucură-te de atenția cartierului.

PL15036JSUR / 61

Observații

Ceasul se livrează în Policecutia originală Police.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș

Funcție

Alte
cardan 24 ore - ceas dual
zile
:
ore
:
minute
:
secunde