Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Parksley PL15969JS/02

Brand: Police
Ceasurile de Police sunt perfecte pentru bărbații cărora le plac accesoriile elegante. La prima vedere, cadranul negru impresionează cu mâinile distinctive cu indici și va fi, de asemenea, mulțumit… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de Police sunt perfecte pentru bărbații cărora le plac accesoriile elegante. La prima vedere, cadranul negru impresionează cu mâinile distinctive cu indici și va fi, de asemenea, mulțumit de ștampila de date utilă în poziția de șase ore. Carcasa, din oțel inoxidabil de înaltă calitate, se conectează la o curea din piele confortabilă de purtat. Police sunt potrivite pentru orice ocazie.

PL15036JSUR / 61

Observații

Ceasul se livrează în Policecutia originală Police.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
48 x 54 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde