Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sagano PL15659JSB/14

Brand: Police
Ceas original de Police pentru bărbați pentru toți cei care caută un accesoriu elegant și modern. Cadranul nu va lăsa pe nimeni neobservat, deoarece este decorat cu trei cadrane pentru a măsura până… Descriere și parametrii

Descriere

Ceas original de Police pentru bărbați pentru toți cei care caută un accesoriu elegant și modern. Cadranul nu va lăsa pe nimeni neobservat, deoarece este decorat cu trei cadrane pentru a măsura până la trei ori diferite . În cadranul principal, există trei cronografii cu funcția de date, zi a săptămânii și secunde. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Acest ceas la modă este fixat la încheietură cu o curea din piele maro închis. Arata-ti cartierului ca ai stil si fii mereu un adevarat domn.

PL15036JSUR / 61

Observații

Ceasul se livrează în Policecutia originală Police.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
52 x 60 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 24 oră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde