Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

PRC 200 T055.417.17.057.00

Brand: Tissot
Ceasurile Tissot sunt ceasul potrivit pentru toți bărbații care iubesc cele mai fine accesorii. Cadranul lor negru vă va impresiona la prima vedere cu trei cronografii cu funcție de cronometru ,… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Tissot sunt ceasul potrivit pentru toți bărbații care iubesc cele mai fine accesorii. Cadranul lor negru vă va impresiona la prima vedere cu trei cronografii cu funcție de cronometru, inclusiv data necesară. Cristalul de safir este mai rezistent la zgârieturi și păstrează încă strălucire strălucitoare. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea din silicon negru. Simțiți calitatea cu emblema Swiss Made și fiți întotdeauna un adevărat gentleman.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Hmotnost
84
Dimensiune
42 x 41 x 12 mm

Funcție

Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 30 minute
Tahimetru
taheometru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde