Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eco Race 2020 W01P.13114.A Ediție limitată - Lukáš Kvapil

Brand: Prim
Prim, în colaborare cu Lukáš Kvapil, un călător ceh, membru al poliției militare și un luptător care a câștigat locul 25 în cursa Africa Eco Race, a lansat o ediție limitată de ceasuri cu un nou logo… Descriere și parametrii

Descriere

Prim, în colaborare cu Lukáš Kvapil, un călător ceh, membru al poliției militare și un luptător care a câștigat locul 25 în cursa Africa Eco Race, a lansat o ediție limitată de ceasuri cu un nou logo și motto pentru toți fanii care urmăresc Africa Eco Race. Cursa începe în Monaco și continuă apoi de-a lungul vastului continent african.

În interior, ceasul are mecanismul elvețian Ronda 5030.D, care asigură funcționarea fără probleme a ceasului. La prima vedere, cadranul de culoare carbonică impresionează prin aspectul sportiv cu trei cronografii, arătătoare luminescente cu indicii distinctive și o fereastră utilă pentru date. Toate acestea sunt acoperite de un cristal de safir anti-reflector care își păstrează strălucirea de primă clasă timp de mai mulți ani. Cea mai marcantă caracteristică sunt cu siguranță detaliile galbene împreună cu sigla Prim ECORACE 2020. Desigur, ceasul este etanș până la 10 ATM, fiind testat de însuși Lukáš Kvapil într-o ediție anterioară. Combinația dintre oțelul inoxidabil și cureaua din piele autentică, face din ceasul Prim un accesoriu indispensabil.

Veți primi ceasul într-un pachet original conceput, împreună cu o curea de rezervă.

Observații

Ceasul se livrează în Primcutia originală Prim.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri cehe
Lățimea curelușei
24 mm
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
Ronda 5030.D
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
antireflex - safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
46 x 54 x 13 mm

Funcție

Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
Tahimetru
taheometru
Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde