Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Klasik Slim 2019 W01P.13091.B

Brand: Prim
Brandul Prim este foarte popular în bazinul nostru ceh. Nu numai pentru că este „Made Made”, ci și pentru că oferă clienților săi ceasuri cu adevărat atemporale și de calitate. Prinde un fenomen pe… Descriere și parametrii

Descriere

Brandul Prim este foarte popular în bazinul nostru ceh. Nu numai pentru că este „Made Made”, ci și pentru că oferă clienților săi ceasuri cu adevărat atemporale și de calitate. Prinde un fenomen pe nume Prim și tu și fixează-ți ceasul din colecția Classic Slim 2019 pe încheietura mâinii. Fața lor de ceas albicios se bazează pe un aspect tradițional - decorat cu mâini și indexuri de albastru închis. Incheieturii ceas Milano capsate din oțel inoxidabil de tracțiune care se adaptează la perimetrul fiecărei încheietura mâinii. Setul include și o curea de piele albastră cu un model de crocodil pe care îl puteți înlocui pur și simplu. Accesoriul perfect pentru un gentleman modern.

Observații

Ceasul se livrează în Primcutia originală Prim.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri cehe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
oțel - piele - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
Negru - argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
42 x 48 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde