Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Klasik Slim 2019 W01P.13091.C

Brand: Prim
Brandul Prim este foarte popular în bazinul nostru ceh. Nu numai pentru că este „Made Made”, ci și pentru că oferă clienților săi ceasuri cu adevărat atemporale și de calitate. Prinde un fenomen pe… Descriere și parametrii

Descriere

Brandul Prim este foarte popular în bazinul nostru ceh. Nu numai pentru că este „Made Made”, ci și pentru că oferă clienților săi ceasuri cu adevărat atemporale și de calitate. Prinde un fenomen pe nume Prim și tu și fixează-ți ceasul din colecția Classic Slim 2019 pe încheietura mâinii. Fața lor albă de ceas se bazează pe un aspect tradițional - decorat cu mâini înguste și indici. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii printr-o lovitură din Milano realizată din oțel inoxidabil aurit care se adaptează la circumferința fiecărui încheiet. Setul include și o curea de piele maro cu un model de crocodil pe care îl puteți înlocui pur și simplu. Accesoriul perfect pentru un gentleman modern.

Observații

Ceasul se livrează în Primcutia originală Prim.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri cehe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
brățară milanese - oțel - aurit - piele
Culoarea curelei/brățării
aurie - cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
42 x 48 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde