Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pilot Automatic S.E. W01P.13112.A

Brand: Prim
Ai un cap în nori? Îl întorci în spatele fiecărei aeronave sau chiar deții permisul de pilot? Apoi , pe ceas încheietura mâinii nu trebuie sa lipseasca Prim dintr - o colecție specială automată pilot… Descriere și parametrii

Descriere

Ai un cap în nori? Îl întorci în spatele fiecărei aeronave sau chiar deții permisul de pilot? Apoi , pe ceas încheietura mâinii nu trebuie sa lipseasca Prim dintr - o colecție specială automată pilot, care să plătească tribut ceh Aviatic. Cadranul lor în negru este decorat cu mâini și indici distinctivi, ceea ce datorită stratului luminiscent perfect lizibil chiar și în condiții de lumină scăzută. Adevăratul expert nu va lipsi silueta legendarului avion de antrenament cehoslovac Albatros L-39 . Carcasa de ceas încununată cu o bezelă cu șifon negru este confecționată din cele mai fine oțel inoxidabil. Acestea sunt fixate la încheietura mâinii printr-o curea de piele autentică decorată cu cusături distinctive și o altă siluetă a aeronavei. Iubitorii clasici vor aprecia mișcarea automată, care se întinde cu fiecare mișcare a mâinii și de a cărei operare vă puteți bucura grație digului translucid. Tratați-vă de accesoriul pe care îl veți găsi în vârf într-o clipă - chiar și atunci când stai ferm pe pământ.

Observații

Ceasul se livrează în Primcutia originală Prim.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri cehe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
42 x 48 x 11 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde